Get Social With Us
Ous Empordà | Equip humà
19885
page,page-id-19885,page-template,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,vertical_menu_with_bg_image,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive

Equip humà

Del més petit al més gran tots són de la terra i tots treballen perquè s’estimen el negoci i les seves gallines. Inclús els gossos han passat a ser dos membres més de la família.

EN RAMON

En Ramón és fill de l'Elvira. Ell ha volgut tornar als seus orígens i cada dia s'entrega amb cos i ànima en aquest projecte.

L'ELVIRA

Ella és la matriarca, el model a seguir. La pagesia és la seva vida, casa seva i la seva professió.

EN XAVIER

Comerciant de Bacallà de tota la vida, qui li hagués dit fa un temps que vendria ous de la seva pròpia collita amb tanta passió.

LA PAULA

Tranquil·la i relaxada, la filla gran d'en Xavier, sempre vigila que a les gallines no els hi falti de res. Si la veieu capficada segur que és perquè està barrinant alguna millora per la granja.

LA MARINA

La Marina és la filla petita d'en Xavier. Ella és tot passió. Mai veu l'hora de sortir de la granja. La primera que veu sortir el sol i a la que saluden les gallines.

LA TERESA

La Teresa des de jove havia volgut ser de pagès i ara ha vist el seu somni realitzat. Aquesta és la vida que vol i els valors que vol transmetre als seus fills.

EN MARTÍ

En Martí, fill gran de la Teresa, s'estima la terra. Amb la granja ha descobert que pot aprendre un ofici d'una manera directa amb la natura.

LA RITA

Ella és la més petita de la família. Ara per ara només té un objectiu, agafar els ous abans que ningú.

LA MENTA

La Menta és molt protectora i vigila les gallines com si fossin els seus cadells. No les perd mai de vista.

EN ROC

En Roc encara és jove i esbojarrat i costa que faci cas, però amb una mestra com la Menta en poc temps serà un perfecte vigilant.