Get Social With Us
Ous Empordà | Instal·lacions
Situada entre muntanyes a Sant Llorenç de la Muga, l’Alt Empordà, la nostra granja s’ubica en una antiga masia enmig d’una vall molt tranquil·la, poc poblada i amb un microclima especial. La finca llinda amb el marge esquerra del riu la Muga, d’aigües netes i lluny de focus contaminants.
19900
page,page-id-19900,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,vertical_menu_with_bg_image,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive

Instal·lacions

 

Situada entre muntanyes a Sant Llorenç de la Muga, l’Alt Empordà, la nostra granja s’ubica en una antiga masia enmig d’una vall molt tranquil·la, poc poblada i amb un microclima especial. La finca llinda amb el marge esquerra del riu la Muga, d’aigües netes i lluny de focus contaminants. Certificada com finca ecològica pel CCPAE, la finca consta d’un prat de 38.000 m2 totalment planer a on hi ha plantats arbres fruiters que asseguren diversos tipus de fruites durant tot l’any.

 

A la granja hi tenim 2500 gallines que pasturen lliurament pel prat de Mas Rimbau de Dalt, el que anomenem pastura relaxada, s’alimenten a base de gra trinxat procedent de l’agricultura ecològica, verdures del nostre hort i pasturatge diari. L’habitacle on tenen aixopluc ha estat dissenyat per donar compliment a totes les normatives relatives al benestar animal i fins i tot disposa de música ambiental.

 

instal·lacions