Get Social With Us
Ous Empordà | La botiga
19970
page,page-id-19970,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,vertical_menu_with_bg_image,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive

La Botiga

 

Per suposat a la nostra botiga hi podreu comprar ous, i calla! si també tenim arbres fruiters, … hi posarem la fruita també!

I així ens hem anat animant i ara també oferim mel de les abelles de casa nostra, productes del nostre hort, planter, vi,  pa de Terrades, carbó d’Alzina,… i ja anirem ampliant el rebost. A més tenim unes bosses i uns cistells perque, si el que voleu és fer un regal, us quedi preciós!

 

També hem pensat que amb tots aquests ingredients tan bons que tenim podríem preparar esmorzars, així que us proposem un bon esmorzar amb productes de temporada. Que és temporada de bolets, doncs un remenat de bolets; que hi ha espàrrecs, doncs d’espàrrecs,… Només heu de fer un truc i encarregar-ho. Us llepareu els dits.

 

Me n’oblidava! Pels més petits hem reservat un racó perquè s’entretinguin mentre els pares remenen, o també, dins l’horari de botiga de 10 a 12h, poden anar a recollir els ous que us volgueu emportar al nostre corral. De fet també hi podeu anar els grans si voleu.

 

La botiga està oberta els dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14h.
L’accés tant a la botiga com a la granja està tot pavimentat, així que si teniu problemes de movilitat o aneu amb cadira de rodes hi podreu accedir sense problemes.

 

Botiga